laupäev, 19. veebruar 2011

Magusad mandlid


Kuigi jõuluaeg on ammuilma möödas maitsevad need mandlid hästi ka praeguse pakasega soojendades meid seespoolt.

Retsepti leidsin ajakirjast Jõulud

300 g terveid mandleid
1,5 dl suhkrut
1 tl kaneeli
1 tl piparkoogimaitseainet
noaotsaga soola
1 munavalge
Klopi munavalge lahti. Sega suhkur maitseainete ja soolaga. Sega kõik mandlitega. Vala mandlisegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta eelkuumutatud ahjus 160 kraadi juures umbes 25 minutit. Sega küpsemise ajal mõned korrad. Ahjust võttes lase mandlitel plaadil jahtuda, siis vala kaussi. Omavahel kokkukleepunud mandlid saab kergesti lahti murda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar